nck

Partneři

Projektový tým sestává ze 22 renomovaných pracovišť. Do projektu vstupují společně univerzity, průmyslové výzkumné organizace, klastrová uskupení a soukromé firmy, které navazují na přechozí úzkou spolupráci, včetně zkušeností s řešením Center kompetencí z první i druhé výzvy. Aktivity jednotlivých partnerů jsou vzájemně úzce propojeny tak, že je možno využít výzkumných kapacit univerzit, převádět jejich poznatky do větších laboratorních a poloprovozních měřítek a po optimalizaci je transferovat do průmyslu. Poslední fáze transferu vědecko-výzkumných výsledků může probíhat kontinuálně s využitím cílených požadavků firem. Zapojení klastrových organizací do projektu navíc umožňuje širokou diseminaci vědecko-výzkumných výsledků na odbornou i laickou veřejnost.

Celý tým je koncipován tak, aby po nastavení forem spolupráce v rámci předkládaného projektu mohl dlouhodobě fungovat i po jeho ukončení.

Tento projekt je spolufinancován se státní podporou Technologické agentury ČR v rámci Programu Národní centra kompetence.

www.tacr.cz Výzkum užitečný pro společnost.
Výzkum užitečný pro společnost.

© 2023 UTB CPS